Vanha Kannas

Vanha Kannas on oivallinen kesän vietto paikka ihmiselle, joka arvostaa omaa rauhaa. Sijainti on Heinola-Mäntyharju-Pertunmaa rajalla, lähes joka kylään on matkaa n. 30km. Kesäkauppa on palvellut noin 5km päässä. Naapureita ei ole näköetäisyydellä. Läheiselle lammelle on matkaa n. 200 m. Lammen ranta on syvä ja pehmeä, joten oikeastaan vain hyviä uimareita varten. Soutuvene on käytössä, jolla kelpaa soudella lammen hiljaisuudessa ja ihastella kauniita maisemia.

Sisään käynnin puoli

Kuvateksti

Mökissä on tupa ja kammari. Kammarin puolella on sängyt kahdelle ja tarvittaessa kerrossänkykin löytyy. Tuvassa on lisäksi levitettävä puusohva. Tuvan puolelta löytyvät yleisimmät keittiökoneet; hella+uuni, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, perusastiat jne. Lämmitys hoituu tuvassa perinteisellä puuhellalla ja kammarin puolella takalla. Mökin mukavuuksiin kuuluvat myös wc ja suihku. Mökin yleiskunto on tyydyttävä.

Tupa

Kammari

Sauna on perinteinen pihasauna. Sauna ei ole sähköistetty ja vesi tulee kantamalla. Mutta löylyt ovat sitäkin makoisammat pienen vaivan näön jälkeen, kynttilän valossa.

Pihalla on myös pieni sähköistämätön aitta, jossa on nukkumapaikat kahdelle. Oivallinen yöpymispaikka vaikka kesävieraille.

Piha-alue on suuri. Nurmikon leikkuu kuuluu vuokralaiselle, mutta leikkuri löytyy toki talon puolesta. Pihan hoidossa olemme antaneet lähes vapaat kädet, jokainen leikkaa nurmikon niin isolta alueelta kuin itse tahtoo. Myös kasvimaiden teko on sallittua. Mökin ympäristössä on oivalliset marja- ja sienimaastot. Eli säilöjälle lähes pieni paratiisi.

Lemmikit ovat tervetulleita.

Mökki vuokrataan koko kesäkaudeksi. Keväällä saa mökkeilyn aloittaa heti kun lämpötila sen sallii, samoin syksystä saa mökkeillä pakkasiin asti.

Hinta on koko kesäkaudelle + sähkö + polttopuut.

Lisätiedot: 0400 748443 / Taito tai emaililla: sari.jappinen@taitonpaja.com

Tällä hetkellä Vanha Kannas on vuokrattuna.